Castrol Mintabolt – Toyota Klub együttműködés

Kedves Klubtagok! Örömmel jelentjük be, hogy a Castrol Mintabolt és Autószervizt üzemeltető Ripca Kft. és a Toyota Klub Magyarország Egyesület szoros és aktív együttműködése 2016 február elején elkezdődik.

CAS_3D_P ripca-logo-autoszerviz_600x150_l

Egyesületünk érvényes klubkártyájával rendelkező tagok kedvezményei a Castrol Mintabolt és Autószervizben a következők:

– Nagyker kedvezmény a Castrol termékek árából.
– A Fórum/Támogatóink/Castrol Mintabolt és Autószerviz menüpont alatt kenéstechnikai, autóvillamossági és gumiabronccsokkal kapcsolatos kérdések gyors, szakszerű és baráti megválaszolása.
– Rendszeres cikkek publikálása a toyotaklub.hu weboldalra.
– A Castrol Autószervizben: 10% kedvezmény a szerviz munkadíj árából, valamint 35% kedvezmény a szerviz munkák alkatrészeinek árából.
35% kedvezmény általános autóalkatrészek árából.
– Nagyker kedvezmény gumiabroncsok árából.
– Aktív Facebook kommunikáció a „Toyota Klub Magyarország Egyesület csoport” facebook oldalon.
– Negyedéves nyereményjátok, melyen a Toyotához és a Castrolhoz köthető ajándéktárgyak kerülnek kisorsolásra.
– A 2016-os Nyári Toyota Klub Találkozó főszponzorációja (kitelepülés, játék, kvíz, szaktanácsadás, stb.)

Cégünk, a Ripca Kft. 2003-as megalakulása kezdetétől működteti a Castrol Mintaboltot, mely hazánkban és Európában is egyedülálló Brand Shop.

Elérhetőségeink:
RIPCA Kft.
1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Tel.: (+036) 1 422-1456
E-mail: szg@ripca.hu
Nyitvatartás: H-Cs: 8-17, P: 8-16

cmb  külső_4

Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk, mely immár több mint 20 főt foglakoztat azt tűzte zászlajára, hogy ügyfeleinek komplex szolgáltatást nyújtson, pontos, szakszerű és költséghatékony megoldást találjon a felmerült problémák megoldására. Így a kitartó, kemény munkánknak köszönhetően egy magasabb szintre lépett cégünk, melynek keretében 2013. december 1-én – az országban elsőként – nyithattuk meg a Castrol Service Plus elnevezésű márkafüggetlen autójavító szervizünket, Zuglóban a Mogyoródi út 32. szám alatt.

külső_1  belső_3

Ez az úttörő projekt a Castrol Hungária és a Ripca Kft. életében is mérföldkő, mert a komplexumban a szerviz mellett bemutatóterem és oktatóműhely is működik. Vásárlóink a bemutatóteremben a Castrol termékcsoport teljes palettájából válogathatnak, és egy helyen megoldhatják az olajcseréhez szükséges segédanyagok, alkatrészek beszerzését, illetve igény szerint a szervizünkben történő munkálatok elvégzését meg is várhatják.

A mintabolt és szerviz Facebook oldala itt található.

műhely_1  műhely_7

A Castrol Service Plus szervizünkben magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket nemcsak a teljes körű autójavításokkal, karbantartásokkal, elektromos szerelésekkel, számítógépes diagnosztikával, hanem korszerű ózongenerátoros klíma és utastér tisztítással, valamint gumiabroncs forgalmazással, szereléssel, centrírozással és futómű állítással is rendelkezésre állunk.

műhely_12  műhely_10

A Castrol Autószerviz szolgáltatásai:
  • A javítás idejére csereautó biztosítása
  • Olajcsere, teljes szerviz
  • Teljeskörű javítás, karbantartás és tanácsadás
  • Számítógépes diagnosztika, hibakód olvasás
  • Futóművizsgálat- és javítás
  • Gumiszerelés, szezonális gumitárolás, centrírozás
  • Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás
  • Indítómotorok, generátorok javítása és értékesítése
  • Ózonos utastér tisztítás

műhely_8  műhely_2

Szakembereinket, kollégáinkat folyamatosan képezzük. Ennek megfelelően Ön mindig biztos lehet abban, hogy a felhasználásra váró Castrol termék mögött komoly háttér húzódik. A Castrol Mintaboltban megvásárolható termékekre egységesen “garancia” matricát rakunk, ezzel jelezzük, hogy a termék eredetiségére garanciát vállalunk.

Top