X-POSE néven érkezik a limitált szériás Toyota Aygo

Mindössze 1500 darab készül majd a Toyota AYGO x-pose elnevezésű limitált szériájából, amelyet a csillogó fehér szín, bordó vászontető, az övvonal bordó felületei, és a külsővel harmonizáló szín-összeállítású belső tesznek még különlegesebbé. A limitált modell márciustól lesz elérhető az európai piacokon.


2014-es bevezetése óta a Toyota AYGO népszerű választás a szupermini kategóriát  választók körében, a modell európai eladásai évente meghaladják a 88 ezret. Piaci részesedése 6,7% az A-szegmensben, ami azt jelenti, hogy a négy legnagyobb darabszámban értékesített modell között van ebben a rendkívül kompetitív kategóriában. A modell hazánkban is rendkívül népszerű, a tavalyi évet szegmensének harmadik helyén zárta, 5,5%-os szegmensrészesedéssel. Idevágó érdekesség, hogy a tavalyi Miss Balaton szépségverseny győztese is egy AYGO-val lett gazdagabb.

Az autó orr-részét jellemző ikonikus “X” motívumtól kezdve a széleskörű személyre szabhatóságáig egyébiránt minden AYGO stílusában és technológiájában megtalálható a vidámság. A modellkínálatot – 3 felszereltség, 3 speciális kivitel – mostantól egy újabb változat egészíti ki: a korlátozott darabszámban, mindössze 1500 példányban készülő AYGO x-pose.

A divatos “x-pose” kivitel szavatolja a különleges megjelenést, köszönhetően az orr-rész X motívuma és a hátsó lökhárító zongoralakk fekete betétjeivel tarkított csillogó fehér fényezésének, a színre fújt ajtókilincseknek, visszapillantó tükröknek és a sárvédők díszítésének.

Az autó feltűnő megjelenését tovább fokozza a bordó színű, elektromos mozgatású vászontető és egy új, feltűnő egyediséget biztosító csomag. Ebben az esetben a motorháztető első orr része és az első légterelő is bordó fényezést kap, valamint bordó matricák díszíthetik a külső tükröket és az oldalsó övvonalat is. A fehér színű, 15 colos, ötküllős könnyűfém keréktárcsák polírozottak a középső részük pedig bordó. Az utastér eleganciáját a fehér színű légbeömlő nyílások, fekete középkonzol és váltózsák fokozza, miközben a műszerfalat és a váltókart bordó betétek díszítik.

AZ AYGO x-pose részben bőrkárpitozású ülésekkel készül, de rendelhető fekete színű, bordó betétekkel ellátott teljes bőrkárpitozással is. A szőnyegek színvilága is harmonizál az autó többi részével, szegélyeik bordó színűek. Az új AYGO x-pose Európa-szerte 2017 márciusától érhető el a márkakereskedésekben.

 

Top