Adó 1%

Ismét eltelt egy év, újra elérkezett az adóbevallások ideje. Egyesületünk működéséhez nagy segítséget jelentenek azok az 1%-nyi felajánlások, amelyeket klubtagjaink, szimpatizánsaink tesznek immár évről évre emelkedő számban. Amennyiben még van olyan kedves klubtag, márkatárs vagy szimpatizáns, aki nem adta le adóbevallását és az adója 1%-ának felajánlásáról sem gondolkodott el vagy rendelkezett róla, az egyszerűen megteheti ezt egyesületünk javára is.

Mindenkinek lehetősége van arra, hogy adója egy kicsiny részét számára szimpatikus helyre dedikálja. Mint nonprofit szervezet, a Toyota Klub Magyarország Egyesület is jogosult a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásokra. Ezúton kérünk minden klubtagot, márkatársat és szimpatizánst, hogy élve ezzel a lehetőséggel támogassa egyesületünket, hogy színvonalasabb rendezvényeket szervezhessünk.

Törvényi kötelezettségünknek eleget téve közzétesszük, hogy a 2015-ös adóévre vonatkozólag (2016-os rendelkező év) az 1%-nyi felajánlásokból Egyesületünk 157.228 Ft-ban részesült.

Az adó 1+1 százalék felajánlásához szükséges nyomtatvány, amely segítségével egy civil szervezet és egy elismert egyház, vagy kiemelt költségvetési előirányzat javára ajánlhatják fel az adófizetők az szja 1+1%-át. A rendelkező nyilatkozat az adóbevallás részét képezi, EGYSZA néven található.

A kedvezményezett (Egyesületünk) adószáma: 18703643 – 1 – 13

További információk: nonprofit.hu  nav lista

Top