Filmzenét íratna a rajongókkal a Lexus

„Mutasd meg, ki vagy!” – szólítja fel a rajongókat a Lexus és a többszörösen díjnyertes, korábban Bruno Mars-szal, Adele-lel és Amy Winehouse-szal is számos listavezető dalt jegyző zenei producer, Mark Ronson a vadonatúj LC luxuskupé bemutatása alkalmából. Nem mást várnak az önjelölt tehetségektől, mint hogy saját filmzenét írjanak a Lexus lenyűgöző szupersport kupéja nyújtotta vezetési élmény által ihletve.

A világ egyik legdinamikusabban növekvő, környezetbarát hibrid technológiájáról és látványos, kézműves kidolgozású, futurisztikus modelljeiről ismert prémium autómárkája, a Lexus, és a Grammy díjas, számos listavezető dalt jegyző Mark Ronson bemutatták közös videoklipjüket, amely különleges lehetőséget kínál a zene és az autó rajongóinak: Ronson exkluzív zenei alapokat készített egy stúdióban, amelyekkel bárki megalkothatja a kliphez saját filmzenéjét, új szintre emelve ezzel az LC vezetési élményét. Akit megihlet az úttörő, már a márkakereskedésekbe érkezése előtt várólistás LC luxuskupé lebilincselő látványa és a világhírű zenész művészete, az most maga is DJ-vé válhat, és a világ legjobb szekvenszere, a Novation Launchpad alapján készített kezelőfelületen maga is megalkothat egy zenét a kliphez. A vezetés és (természetesen) a zene megszállottja, Mark szintén írt egy zenét az LC vezetéséhez, aki kedvet érez a kihíváshoz, itt nézheti meg a klipet.

A zenei kultúrájáról híres, és a világ leginnovatívabb zenészeinek otthont adó Ibiza tökéletes helyszínnek bizonyult a Lexus számára, hogy lenyűgöző élményt teremtsen a zene, a művészet és a technológia világában. Ibiza legendás tengerparti útjai és kristálytiszta kék öblei káprázatos képekkel hangsúlyozzák ki a LC tökéletes dizájnját és magával ragadó teljesítményét. Az LC interaktív vezetési élménye a „Mutasd meg, ki vagy!” kampány következő lépése: a kampány a következő öt hónapban izgalmas tartalmakkal és emlékezetes élményekkel lepi majd meg a vásárlókat és a rajongókat. Az LC dizájnja rendkívül hasonló az LF-LC tanulmányautó formatervéhez: nem véletlen, hogy mindkettő elnyerte az EyesOn Design Díjat. Az LC ékesen példázza a Lexus járműfejlesztési kultúrájának evolúcióját, amelynek fontos része, hogy a dizájner- és mérnökcsapatok szoros együttműködésével születik meg egy új, káprázatos autó. Aki szeretné megírni saját filmzenéjét az LC vezetési élményéhez, itt teheti meg.

„A Lexus és a Grammy díjas Mark Ronson közös kezdeményezése nem csupán azért különleges, mert a lelkes rajongók révén láthatjuk majd, hogyan ihleti meg őket minden idők legizgalmasabb Lexus modellje, a full hibrid változatban is elérhető LC szupersport kupé, hanem azért is, mert ezáltal a filmzene elkészítésére időt szánó tehetségek lehetőséget kapnak arra, hogy felfigyeljen rájuk a világ egyik legsikeresebb zenei producere.” – mutat rá Varga Zsombor, a Toyota és Lexus márkák magyarországi kommunikációjáért felelős vezetője.

Top