Tíz európai Lexus márkakereskedés kapott kitüntető Kiwami Díjat

A világ vezető hibrid luxusmárkájaként ismert Lexus neve történetének 27 éves fennállása alatt összeforrott a legendás megbízhatósággal, és az ügyfelek kiszolgálásának egyedülállóan magas, prémium színvonalával. Az idei évben 10 európai márkakereskedés is megkapta a kiváló ügyfélszolgálatért járó Kiwami Díjat.

A piac legszélesebb környezetbarát hibrid modellportfóliója révén hazánkban is hónapról hónapra értékesítési rekordokat döntögető japán luxus márka, a Lexus, amely világszerte több hibrid modellt értékesített, mint valamennyi prémium versenytársa együttvéve, híres ügyfelei kiszolgálásának rendkívüli, prémium színvonaláról. A modelljenek legendás megbízhatóságáról és alacsony üzemben tartási költségeiről is ismert autógyártó 10 európai márkakereskedést tüntetett ki a Kiwami Díjjal: ezt a megtisztelő címet azok kapják, akik élen járnak a márka imázsát immár 27 éve meghatározó kiváló ügyfélszolgálatban.

A kontinenst Spanyolországtól az Egyesült Királyságig, Oroszországtól Ukrajnáig lefedő márkakereskedő-hálózat legjobbjai bebizonyították, hogy a Lexus alapelve, a japán vendégszeretetet megtestesítő Omotenashi a legkülönfélébb piacokon is a siker záloga lehet. Az emberek igényeit már előre felmérő és kiszolgáló Omotenashi filozófia minden szempontból kulcsfontosságú a Lexus üzletmenetében. A Lexus márkakereskedők a világ minden táján úgy fogadják és kezelik ügyfeleiket, mintha saját otthonukban látnák őket vendégül.

2016-ban a Lexus nekilátott, hogy közel 300 márkakereskedése közül kiválassza azokat, amelyek a legtökéletesebb teljesítményt nyújtják az Omotenashi terén, még magasabbra emelve ezzel a Lexus legendás ügyfélszolgálatának színvonalát, és még sikeresebbé téve az üzletmenetet. A két lépésből álló értékelési folyamat végeztével a bírák 10 márkakereskedést tartottak érdemesnek a Kiwami (japánul ‘legkiválóbb’) Díj átvételére.

A győztes márkakereskedések vezetőit a vállalat meghívta Japánba egy különleges utazásra, ahol elsők között hajózhattak a rendkívüli teljesítményű és luxusszínvonalú Lexus Sport Yacht fedélzetén, és személyesen is megismerhették az Omotenashi kulturális hagyományait. A nyertesek a Lexus bemutatótermében, a tokiói TALÁLKOZÁS A LEXUSSAL élmény-térben vehették át a díjat.

 

“A Lexus Kiwami Díjat azért hívtuk életre, hogy elismerjük vele legjobb kereskedelmi partnereink elkötelezettségét, ahogyan kivételes Omotenashi élményben részesítik ügyfeleiket. A győztesek egytől egyig lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a vásárlók igényeinek megértésében és teljesítésében.” – fogalmaz a díjjal kapcsolatban Alain Uyttenhoven, a Lexus Europe alelnöke.

Top