Izgalmas tanulmányautóval és vadonatúj zászlóshajójával készül Tokióra a Lexus

A világ vezető hibrid prémium autógyártójaként ismert Lexus 11 sorozatgyártású modellje mellett a vadonatúj LS zászlóshajó limuzint is kiállítja a 2017-es Tokiói Autószalonon, de itt lesz egy izgalmas vadonatúj tanulmányautó világpremierje is.Ha pedig a hatalmas várakozások övezte LC szupersportkupé példájából indulunk ki, sejthető, hogy az itt leleplezett tanulmányautó a Lexus jövőképét vetíti majd előre, és talán nem is olyan sokára az országutakon is találkozhatunk vele.

A letisztult, futurisztikus dizájnt képviselő környezetbarát hibrid modelljei révén a magyarországi prémium autó piac bővülési üteménél értékesítéseit háromszor gyorsabban növelő Lexus standján a Tokiói Autószalonon a legtöbb figyelmet kétségkívül a világ legfejlettebb, többfokozatú, úgynevezett Multi Stage Hybrid hajtását és számos világelső aktív biztonsági rendszert felvonultató LS zászlóshajó kapja majd.

Az LS modell az LC luxuskupé mellett lesz látható, amelynek 2017-es bemutatása egy új korszak kezdetét jelezte a Lexus történetében. A kiállítás látogatói a részben újratervezett CT kompakt hibrid és NX luxus crossover modelleket is megcsodálhatják. Az új tanulmányautóról a kiállítás megnyitásával egy időben, október 25-ére ígért több információt az autógyártó. A Lexus sajtótájékoztatójára október 25-én, helyi idő szerint 10:15 órakor (közép-európai idő szerint 03:15 órakor) kerül sor.

Az október 25. és november 5. között megrendezett kiállítás helyszíne egyébiránt a Tokyo Big Sight vásárváros lesz. A sajtónapokat október 25-én és 26-án, a különleges meghívottak napját október 26-án, az előzetes napot október 27-én, a közönségnapokat pedig október 28. és november 5. között rendezik.

Top