Komoly jelenléttel készül Genfre a Lexus

A Lexus ma bejelentette, hogy az új UX crossover világpremierjét március 6-án rendezi meg a Genfi Autószalonon. Ezen túlmenően itt lesz a három üléssoros, hétszemélyes új RX L európai premierje, az LF-1 Limitless tanulmányautó európai premierje, továbbá egy új Special Edition RC F kupéval ünnepli a Lexus F sorozat 10. évfordulóját

A Lexus ma bejelentette, hogy az új UX crossover világpremierjét március 6-án rendezi meg a Genfi Autószalonon.
A luxusmárka ugyancsak most mutatja majd be Európában először az RX L modellt, a Lexus népszerű RX crossoverének új változatát, ami három üléssorral készül. Az új modellben akár heten is utazhatnak, és a rugalmasan átalakítható ülésrendszernek köszönhetően az autóban rengeteg csomag elfér. Az RX L utastere 110 mm-rel hosszabb, mint az RX kabinja, de az új crossover továbbra is ugyanazt a stílusos, kupés megjelenést kínálja.
Most lép először színre Európában a január elején Detroitban már bemutatott Lexus LF-1 Limitless tanulmányautó is.

A Lexus genfi standjának látogatói a Special Edition RC F kupét is megcsodálhatják, amit a márka a Lexus F sorozat tizedik születésnapjának alkalmából alkotott meg.

A Lexus sajtótájékoztatóját a Lexus Europe vezetője, Pascal Ruch tartja március 6-án 10:00 órakor a 4. csarnokban felépített Lexus standon.

https://livestream.com/LexusInternational/geneva2018

Top