1%

Ismét eltelt egy év, újra elérkezett az adóbevallások ideje. Egyesületünk működéséhez nagy segítséget jelentenek azok az 1%-nyi felajánlások, amelyeket klubtagjaink, szimpatizánsaink tesznek immár évről évre emelkedő számban. Amennyiben még van olyan kedves klubtag, márkatárs vagy szimpatizáns, aki nem adta le adóbevallását és az adója 1%-ának felajánlásáról sem gondolkodott el vagy rendelkezett róla, az egyszerűen megteheti ezt Egyesületünk javára is.

Mindenkinek lehetősége van arra, hogy adója egy kicsiny részét számára szimpatikus helyre dedikálja. Mint nonprofit szervezet, a Toyota Klub Magyarország Egyesület is jogosult a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásokra. Ezúton kérünk minden klubtagot, márkatársat és szimpatizánst, hogy élve ezzel a lehetőséggel támogassa egyesületünket, hogy színvonalasabb rendezvényeket szervezhessünk.

Ezúton tesszük közzé, hogy a 2016-os adóévre vonatkozólag (2017-es rendelkező év) az 1%-nyi felajánlásokból Egyesületünk 154.490 Ft-ban részesült; egyúttal minden kedves felajánlónak köszönetet mondunk!

Az adó 1+1 százalék felajánlásához szükséges nyomtatvány, amely segítségével egy civil szervezet és egy elismert egyház, vagy kiemelt költségvetési előirányzat javára ajánlhatják fel az adófizetők az szja 1+1%-át, az adóbevallás részét képezi, „EGYSZA” néven található. Aki ügyfélkapunk keresztül elektronikusan intézi adóbevallását, az az 1+1% menüpontban teheti ezt meg néhány kattintással.

A kedvezményezett (Egyesületünk) adószáma: 18703643 – 1 – 13

További információk: nonprofit.hu  nav lista

/Frissítve: 2018.03.25./

Top