Meg van, ki vezetheti először a vadonatúj Supra versenygépet

Az autósajtó hetek óta ettől volt hangos: visszatér a Toyota sportautó legendája, a Supra. A lenyűgöző teljesítményű sportautónak mindjárt egy versenypályára született változatát, a GR Supra versenyautó tanulmányt leplezték le márciusban, Genfben, most pedig már azt is tudni lehet, ki lehet az első, aki vezeti az új autót…ez pedig nem más, mint…Te.

„A Toyota GR Supra versenyautó tanulmány megjelenik a Gran Turismo Sport kínálatában, Légy te az első, aki felfedezi az új gép lehengerlő erejét!” – ezzel a felütéssel harangozza be a népszerű Playstation játék honlapja a Toyota sportautó legendájának visszatértét a konzolra. A ’Toyota GT Supra versenyautó tanulmány’ március 6-án, a Genfi Autószalonon lépett a nagyközönség elé, s azóta is izgalomban tartja a világ sportkocsirajongóit. Számukra is remek hír, hogy az autó április 27-én ingyenes update-ként jelenik meg a Gran Turismo Sport kínálatában. A Supráról egy kis ízelítő.

A Supra negyed évszázadon át igazi legendának számított azok közt, akiknek benzin folyik az ereiben. A Toyota GT Supra versenyautó tanulmány most életre kelti a Supra szellemiségét – méghozzá egy telivér versenygép formájában. Az autó hosszan elnyúló motorháza, rövid hátsó része, orrmotoros-hátsókerékhajtású mechanikája, nagy szilárdságú karbonszálas karosszériája, látványos sárvédői, hátsó diffúzora és légterelője a sportkocsiépítés legszebb hagyományait idézik. A tervezők úgy módosították a gépet, hogy keményen helyt álljon a versenypályán vívott csatákban. A Gran Turismo Sport nemcsak az autó dinamikus külsejét, hanem a pilótafülkét is átformálta, ahol immár egy visszapillantó monitor is látható. Légy te az első, aki a Gran Turismo Sport szimulátoron kipróbálja a legújabb Toyota GT Supra versenyautó tanulmány lehengerlő teljesítményét!

A hírek szerint egyébiránt a vadonatúj Toyota GR Supra versenyautó mellett az Emil Frey Lexus Team egyedi RC F GT3 versenygépe is helyet kapott a legújabb Gran Turismoban, így a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota immár két legendás modellel is szerepel majd a népszerű Playstation játék legfrissebb kiadásában. Arról még nincs hír, hogy a Toyota GR Supra mikor tűnik fel először valódi versenypályán is, azok azonban, akik Lexus RC F GT3-at nem csupán a Playstation konzol révén, de közelebből, élőben is megnéznék, az augusztus 31. és szeptember 2. között a Blancpain GT sorozat Hungaroringen tartott futamán megtehetik.

Top