Színes egyéniség lesz az új Lexus UX

A jövő tavasszal érkező vadonatúj Lexus UX tervezői olyan harmonikus formát alkottak, amely finoman ötvözi az erőt a stílussal és a funkcionalitással. Az orsó alakú hűtőmaszk, amely alapformájában más Lexus modelleken is felbukkan, egyedülálló az UX-en, de az autó egész külső megjelenése a formát és testet öltött aerodinamikát idézi. Ha mindez nem lenne elég, a Lexus a modell merész koncepciójához illően izgalmas színeket is kínál majd az új modell mellett döntőknek.

Egyedi autóhoz egyedi színek passzolnak – ez járhatott a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről, és autóinak futurisztikus, mégis letisztult formavilágáról ismert Lexus dizájnereinek a vadonatúj UX megalkotásakor.

Egy biztos: a UX tulajdonosoknak nem kell attól tartaniuk, hogy autójuk elsikkad a tömegben: a Lexus UX összesen 13 színben lesz kapható, amelyek mindegyike kiemeli a merész vonalvezetést. Három exkluzív új színt is kifejlesztettek az UX számára: a Ragyogó Karneol élességet és mélységérzet teremt többrétegűségével, a piros alapon sárga interferens csillámréteg teszi egyedivé. A Terrán Khakit az erős fény és a sötét, nyugodt árnyak ellentéte szülte. Sok benne a nagyméretű csillám, de ez nem borítja fel a színek egyensúlyát. Az Égszínkék egyszerű kéknek tűnik, napfényben azonban élénken szikrázik a festékbe kevert üvegszemcsék hatására.

Vége tehát az unalmas, ezüst, fekete és fehér színek által dominált utcaképnek: a Lexus UX-ek a szaksajtó és az előzetes reakciók alapján a márka is igazi sikermodellnek várja, amely értékesítések tekintetében hamar felzárkózhat a Lexus két másik sláger SUV-jához, az NX-hez és az RX-hez.

Top