A piacon egyedülálló, egymillió kilométeres garanciát kínál a ProAce

Immáron két éve halmoz sikert sikerre a haszongépjármű piac egyik legizgalmasabb szereplője, a Toyota Hiace méltó örökösének bizonyuló legújabb generációs Toyota PROACE. A karosszéria választék és a tengelytávok 12-féle kombinációja, valamint az ajtóváltozatok széles választéka önmagában is népszerűvé teszi a PROACE-t, az autóinak legendás megbízhatóságáról és elnyűhetetlenségéről ismert Toyota ugyanakkor jó érzékkel tapintott rá arra, hogy mi teheti még kedveltebb választássá a trendi kisáru- és személyszállítót: az autóhoz immár 5 év vagy 1 millió kilométer Toyota PROACE EXTRA garanciát kínál a gyártó.

A haszongépjárművek és személyszállítók esetében, jóllehet egy-egy vállalkozás ’arcaként’ a dizájn is egyre hangsúlyosabb szemponttá válik, a vásárlók a legfontosabbnak jellemzően az alacsony üzemben tartási költségeket (fogyasztás, szerviz), a különféle igényekhez illeszkedő praktikus kialakítást, és természetesen a megbízhatóságot tekintik. A Toyota hatékony, alacsony fogyasztású és károsanyag-kibocsátású meghajtási láncokat kínáló sikermodellje, a kétféle felszereltség szinttel, háromféle karosszériahosszal és kétféle tengelytávval elérhető PROACE VAN áruszállító, illetve az akár 9 személy szállítására is alkalmas, vagy éppen prémium kidolgozású beltérrel, VIP változatban is elérhető PROACE VERSO tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Mindehhez a Toyota Safety Sense csomagban aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák egyedülállóan széles tárháza társul.

Ha ez nem volna elég, a Toyota mostantól magabiztos lépéssel 3+2 év kilométer korlátozás nélküli garanciát kínál a teljes PROACE modellcsaládra, ami a piacon egészen egyedülálló. A minden új Toyota modellre érvényes 3 év vagy 100 ezer km gyártói garancia a Toyota PROACE modellek esetében ez a garancia kiegészül egy extra garanciával, amely akkor kezdődik, amikor 3 év vagy a 100 ezer km letelik, és a gépkocsi 5 éves kora előtti napon ér véget, kilométer korlátozás nélkül. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy akár a kommunikációban szereplő 1 millió kilométert is meghaladhatjuk ez idő alatt, garanciánk akkor is érvényes marad, ez az ajánlat pedig kétségkívül felkavarja majd a kisáruszállító és személyszállító piacon. A kérdés vélhetően leginkább az lesz majd, tud-e a Toyota eleget szállítani a már eddig is sikermodellnek számító PROACE-ból.

Mi a Toyota PROACE EXTRA garancia?

A Toyota Proace Extra garancia érvényessége a gyártói garancia (3 év vagy 100 ezer km amelyik előbb letelik) lejárati napját követő napon veszi kezdetét, és a gépkocsi 5 éves kora előtti napon ér véget kilométer korlátozás nélkül. Amennyiben bármely, a garancia hatálya alá eső alkatrész meghibásodik, és ennek következtében a gépkocsi javításra szorul, a garancia kedvezményezettje jogosult arra, hogy a kérdéses alkatrészeket hivatalos Toyota márkaszervizben kijavíttassa vagy kicseréltesse.

Milyen alkatrészekre vonatkozik?

A Toyota Proace extra garancia az autó szinte összes részegységére fedezetet nyújt, kivéve a kopó‑forgó alkatrészeket, a fényezést, a belső kárpitot, illetve azokat az alkatrészeket, amelyeknek – a periodikus karbantartások során – rendszeres cseréje vagy tisztítása szükséges.

Milyen követelményeknek kell megfelelni a Toyota PROACE EXTRA garancia által biztosított védelem fenntartásához?

A Toyota szervizkönyvben előírt időszakos karbantartási munkákat maradéktalanul el kell végeztetni, amelyre a hivatalos Toyota márkaszervizek rendelkezésre állnak. A kilométer-számláló bárminemű átalakítása, kijelzett értékének módosítása a garanciális jogok megszűnését vonja maga után. A kilométer-számláló meghibásodását, valamint cseréjét az aktuális óraállással együtt haladéktalanul be kell jelenteni egy Toyota márkaszervizben. Mindenfajta javítási és karbantartási munka csak a márkaszervizben vásárolt üzemi folyadékok és eredeti Toyota alkatrészek vagy azokkal megegyező minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával végezhető el a gépkocsin. Figyelembe kell venni és betartani a gépkocsi használatára vonatkozó, a felhasználói kézikönyvben leírt gyártói utasításokat. Meghibásodás vagy rendellenes működés esetén, kapcsolatba kell lépni egy hivatalos Toyota márkaszervizzel, ahol a garancia hatálya alá eső alkatrészeket díjtalanul javítják vagy cserélik: minden javítás eredeti alkatrészekkel, a gyári előírásoknak megfelelően történik, minden garanciális igényt szakképzett munkatársak kezelnek.

Top