Új kisméretű áruszállítóval támad a Toyota – jön a ProAce City

A Toyota vadonatúj európai városi kisáruszállítója, a kompakt PROACE CITY április 30-án áll először reflektorfénybe a Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon.

A PROACE CITY révén a Toyota tervei szerint még jelentősebb szereplővé válik a könnyű haszongépjárművek egyre gyarapodó európai szegmensében. A PROACE közepes áruszállító és a Hilux pickup mellett az új modell jelentősen megerősíti a Toyota jelenlétét a könnyű haszongépjárművek szegmensében. Az új modellt a Toyota és a PSA Csoport jelenleg is folyamatos együttműködése keretében gyártják majd.

A vadonatúj Toyota PROACE CITY kompakt áruszállító április 30-án, az Egyesült Királyságban áll először reflektorfénybe a 2019-es Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon. Az új PROACE CITY révén a Toyota az eddiginél is fontosabb szereplővé válik a kompakt áruszállítók szegmensében, mivel a vállalat könnyű haszongépjárművei mind népszerűbbnek számítanak a vásárlók körében.  Az új PROACE CITY a PROACE közepes méretű áruszállítóhoz és a Hilux pickuphoz csatlakozik a kínálatban, tovább erősítve a Toyota jelenlétét az európai könnyű haszongépjárművek piacán, ahol a kompakt áruszállítók a forgalom mintegy 35 százalékát teszik ki. Az új PROACE CITY a Toyota és a PSA Csoport sikeres együttműködésének újabb gyümölcse; a PROACE közepes áruszállító-család ugyanezen együttműködés eredményeképpen született. Az új Toyota PROACE CITY modellről további részleteket (hajtásláncok, karosszériaváltozatok és méretek) a modell globális bemutatója után közöl a vállalat.

Top