A világ megmentésére készül a Lexus

A Lexus és a világ megmentése kapcsán a legtöbben valószínűleg a mára Magyarországon is 99%-ban környezetbarát hibrid elektromos autókat értékesítő luxusautó márka környezetvédelmi célkitűzéseire asszociálnak.

Ezúttal ugyanakkor egész másról, egy újabb komoly filmes együttműködésről van szó. A világ vezető környezetbarát prémium autómárkájából az elmúlt években a gasztronómia, a dizájn, a kultúra és filmművészet területén is maradandót alkotó, igazi zöld lifestyle branddé váló Lexus ugyanis a Valerian és az ezer bolygó városa, a Transformers: az utolsó lovag, vagy épp a számos egyéb díj mellett elsőként Oscart szerző szuperhősfilm Fekete Párduc után ismét egy blockbuster partneréül szegődött. Nem más, mint egy Lexus RC F sportkupé segít megmenteni az univerzumot a Sony Pictures Men in Black International című filmjében: a vadonatúj, a kereskedésekbe idén nyáron érkező  Lexus erőgép egy eddig még sosem látott sztárszerepben tűnik fel az új filmben.

A vadonatúj Lexus RC F sportkupé – és néhány egyéb impozáns Lexus modell már a film a bejegyzés végén megtekinthető legújabb trailerében is hangsúlyos szerepet kap.

A küldetések lebonyolításához és a szélsebes üldözésekhez a fekete öltönyös ügynököknek erős autókra, a legfejlettebb idegen-vadász technológiára és a galaxis exkluzív titkos ügynökeihez illő kifinomult stílusra van szükségük. A Lexus örömmel vállalta ezt a kihívást, így a márka biztosítja a Sony Pictures Men in Black: International című filmjének hivatalos járműveit a 2019. június 14-én mozikba kerülő produkcióban. A Men in Black ügynökei mindig megvédték a Földet az univerzum szemetétől. Ebben az új kalandban a legnagyobb, globális fenyegetéssel küzdenek meg: tégla került a Men in Black szervezetbe. A filmben Lexus-modellek alkotják  az ügynökség hivatalos flottáját. A 2020-as Lexus RC F a Men in Black ügynökök nagy sebességű elfogóautója. A luxus sportkupé a közelmúltban izgalmas változáson ment keresztül, ami gyorsabbá, könnyebbé és még inkább alkalmassá tette arra, hogy hasznosan segítse a Men in Black ügynökök munkáját az Univerzum megmentése közben – ráadásul a filmben csodálatos technikai arzenállal is büszkélkedhet. A Lexus RX Hybrid és a Lexus LX SUV modellek szintén feltűnnek a film egyes jeleneteiben.

„Néhány titkos képességgel is felruháztuk az RC F-et, hogy segítsünk a Men in Black ügynököknek.” – avat be Lisa Materazzo, a Lexus marketing alelnöke. “Most csak annyit árulhatok el, hogy egyedülálló idegen-vadász gépet hoztunk létre. Alig várjuk, hogy a mozirajongók egy eddig még sosem látott szerepben is megcsodálhassák az RC F sportkupét.”

A Lexus és a Sony Pictures Men in Black: International közötti együttműködés részét képezik a filmben megjelenő autók, egy közös TV-reklám, egy egyedi Men in Black RC F változat és a filmpremier szponzorálása.

„Örülünk, hogy együttműködünk a Lexussal ebben a többszintű kampányban.” – fogalmaz Jeffrey Godsick, a Sony Pictures Motion Picture Group márkamenedzsmentért és globális együttműködésért felelős alelnöke. „A Lexus RC F sportkupé tökéletes választás a Chris Hemsworth és Tessa Thompson által megformált Men in Black ügynökök számára a galaxis megvédéséhez.”

# # #

Men in Black: International

A Men in Black ügynökök mindig megvédték a Földet az univerzum szemetétől. Ebben az új kalandban a legnagyobb, leggonoszabb globális fenyegetéssel küzdenek meg: tégla került a Men in Black szervezetbe. A filmet F. Gary Gray rendezte, és Art Marcum és Matt Holloway írta Lowell Cunningham Malibu című képregénye alapján. Producer: Walter F. Parkes és Laurie MacDonald. Vezető producerek: Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng és Howard Chen. A film szereplői Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois és Larry Bourgeois, Emma Thompson és Liam Neeson.

A Sony Pictures Entertainment

A Sony Pictures Entertainment (SPE) a Sony Entertainment Inc. leányvállalata, amely a tokiói székhelyű Sony Corporation leányvállalata. Az SPE globális tevékenységei magukban foglalják a filmgyártást, a felvásárlást és a forgalmazást; a televíziós gyártást, beszerzést és terjesztést; televíziós hálózatokat; digitális tartalom létrehozását és terjesztését; stúdió létesítmények üzemeltetését; új szórakoztató termékek, szolgáltatások és technológiák fejlesztését. Az SPE Motion Picture Group szervezetei közé tartoznak a Columbia Pictures, a Screen Gems, a TriStar Pictures, a Sony Pictures Animation, a Stage 6 Films, az AFFIRM Films és a Sony Pictures Classics. További információkért látogasson el a http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html honlapra.

A Lexus

Az 1989-ben színre lépő Lexus egy globális életstílus-márka, amely a prémium járművek teljes skáláját kínálja, köztük az LS, ES és IS szedánokat, az CT ferdehátút, az LC és RC kupékat, valamint az NX, RX, GS és LX SUV-modelleket. A merész formaterveiről, kimagasló kidolgozási minőségéről és kifinomult technológiáiról közismert Lexus a személyre szabott szolgáltatások különleges szintjét kínálja, hogy lenyűgöző élményeket teremtsen ügyfelei számára. Eddig több mint 1,4 millió öntöltő hibrid Lexus kelt el világszerte, így a márka diktálja a tempót a prémium piac modelljeinek villamosítása terén. Európában a Lexus összesen 76.188 autót értékesített 2018-ban, immár öt éve folyamatosan növelve eladásait a régióban. A Lexus tervei szerint 2020-ra ez a mennyiség 100.000 darabra nő majd, amiben komoly szerepet játszhat az UX kompakt crossover és az ES felsővezetői limuzin nemrégiben történt bemutatása is. Világszinten a Lexus mintegy 700.000 autót érvényesített a 2018-as évben, amivel a világ negyedik legnagyobb luxusautó-gyártójának számít.

Top