Minigolf helyett terepkaland

A szállodák – egy-két kivételtől eltekintve – világszerte hasonló, sablonos szabadidős programokkal szórakoztatják vendégeiket. Egy észak-amerikai hotel azonban – a Lexusszal együttműködésben – életre szóló élményt ígér.

Az amerikai Great Smoky Mountains hegységben működő Blackberry Mountain butikhotel különleges Lexus Off-Road kalandot kínál vendégeinek.

Tóparton csónakázás, dombságban biciklizés, erdő mellett gombászás: a szállásadók rendszerint a helyi adottságokhoz igazodó szabadidős programokat kínálnak vendégeiknek – a kötelező minigolf és lovaskocsikázás mellett. Az észak-amerikai Great Smoky Mountains hegységben fekvő Blackberry Mountain butikhotel rendkívüli természeti adottságainak köszönhetően a lovaglástól kezdve a koronglövészetig változatos kalandokkal csábítja a vendégeket. A szálloda tulajdonosa, Mary Celeste Beall szerint azonban voltak még tartalékok a környezetben, így felvette a kapcsolatot a Lexusszal, és közösen kidolgoztak egy teljesen egyedülálló programcsomagot.

A hotelhez tartozó, 21 négyzetkilométeres birtokon, a természeti környezetbe illeszkedve professzionális offroad-pályákat alakítottak ki, amelyeken kezdők és haladók egyaránt próbára tehetik saját maguk, illetve az új generációs Lexus GX képességeit. A hat állomáson sziklatömbökre vagy farönkökre kaptathatnak fel, meredélyeket küzdhetnek le, félelmetesnek tűnő, de teljesen biztonságos lejtőkön kúszhatnak le, vagy kipróbálhatják, milyen érzés terepjáróval libikókázni – természetesen mindezt egy tapasztalt offroad-szakember irányítása és felügyelete alatt.

Egy-egy feladat között meseszép környezetben autózhatnak, vagy megpihenhetnek, élvezve a lélegzetelállító kilátást. A kilencven perces túra során akár ketten is a volán mögé ülhetnek, és hogy igazi családi élménnyé tegyék a tesztet, három utas is a résztvevőkkel tarthat. A túravezető a terepjárózás alapismeretein kívül a környékről, illetve a Lexus GX legfontosabb tulajdonságairól és funkcióiról is mesél az utasoknak, így a program végeztével minden téren tájékozottabbnak mondhatják magukat a vendégek.

„A Lexus és a szálloda közötti együttműködés révén vendégeink testközelből ismerkedhetnek meg gyönyörű természeti környezetünkkel” – mondta Mary Celeste Beall. „Mindig élmény olyan partnerrel dolgozni, aki hozzánk hasonlóan a kompromisszumoktól mentes minőségre törekszik, és emlékezetes élményekkel szeretné megajándékozni ügyfeleit. A Lexus offroad-program révén vendégeink új aspektusból ismerhetik meg a hegyet.”

A Blackberry Mountain szálloda a Lexus Hotel Partnerprogram legújabb tagjaként kiemelt ajánlatokkal várja a márka ügyfeleit, de természetesen azokat is tárt karokkal fogadják, akik más autóval közlekednek. Ha valakinek nincs kedve első kézből megtapasztalni az idei évre megújult GX 460 szabadidőjármű képességeit, akkor is részesülhet a Lexus kényelmében: a szálloda ingyenesen kölcsönözhető Lexus modelleket biztosít számukra, amelyekkel aszfaltúton járhatják be a környéket.

[Forrás: https://news.smartermedia.hu/nemzetkozi-hirek/minigolf-helyett-terepkaland]

Top