Komoly újdonságokkal készül a Toyota a Genfi Autószalonra

A környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeinek köszönhetően az idei évben életbe lépő szigorodó európai emissziós szabályozásoknak is könnyűszerrel eleget tevő Toyota a 2020-as Genfi Autószalonra is komoly újdonságokkal készül.

Itt lesz először Európában látható a vadonatúj RAV4 Plug-in Hybrid mellett az autógyártó európai slágermodellje, a Yaris legújabb generációja és annak sportváltozata, a GR Yaris, épp úgy, mint a vadonatúj hidrogén üzemanyagcellás elektromos Mirai és a GR Supra 2.0 literes változata. Ha ez nem volna elég, a március 3-15 között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon tartja  majd világpremierjét a Toyota vadonatúj B-SUV-ja is.

A Genfi Autószalonon áll első alkalommal reflektorfénybe a Toyota vadonatúj B-SUV kategóriájú modellje, amely hatásosan egyesíti a márka hatalmas kisautó-gyártási tapasztalatait és irigylésre méltó SUV-hagyományait. Az új B-SUV emelt hasmagasságát és intelligens összkerékhajtási rendszerét a Toyota (és egyben a világ) legmodernebb hibrid technológiája egészíti ki. A Toyota egy sajtótájékoztató keretében leplezi le legújabb SUV-modelljét; az eseményre a 4. csarnokban található Toyota standon kerül sor március 3-án, 11:15 órakor. Ez elő adásban is követhető majd.

Emellett a 2020-as Genfi Autószalon lesz az első európai autókiállítás, ahol a közönség láthatja az új Yarist és az új RAV4 Plug-in Hybridet. A vadonatúj Mirai is most jelenik meg először egy európai autós rendezvényen – méghozzá egy olyan területen, amit a Toyota kifejezetten a jövő hidrogénalapú társadalmának bemutatására alakít ki. Az autógyártó versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing is saját területet kap majd a márka standján, ahol a látogatók az új GR Yaris és az új GR Supra 2.0 mellett a legújabb, 2020-as WRC Yarist és Fernando Alonso 2020-as Dakar Hilux versenygépét is megcsodálhatják.

Top