Molnár Andi a lesz a vadonatúj Yaris márkanagykövete

Az évek óta a hibrid nagykövetként tevékenykedő Király Viktor után újabb elismert hírességgel erősít a Toyota: a többszörösen díjazott, televíziós szerepléseivel ismertséget és népszerűséget szerző Molnár Andi a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete lesz.

Molnár Andit legutóbb a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként láthatta a nagyközönség. A műsor komoly szerepet kapott Magyarország kedvenc kisautója a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során, a Toyota hazai szakemberei pedig ebben a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira, aki a sikeres, tehetséges, szerethető, életigenlő nő tökéletes megtestesítőjeként ideális választásnak tűnt számukra a leendő slágermodell márkanagyköveti pozíciójára. 

„Andi természetes könnyedsége, vidámsága, életszeretete, kifinomultsága, és nem mindennapi szakmai sikerei ellenére is megkapó szerénysége nagy hatással volt ránk, amikor pedig a vele folytatott beszélgetés során megismerhettük a környezettudatosság iránti elkötelezettségét is, egyértelmű volt számunkra, hogy szeretnénk őt felkérni az épp ezeket az értékeket képviselő vadonatúj Toyota Yaris márkanagyköveti feladatainak ellátására. Szerencsére ez egy kölcsönös egymásra találás volt, Andi ugyanis elmondása szerint már a műsor reklámblokkjait látva menthetetlenül beleszeretett a vadonatúj Yarisba.” – avat be Csikós Gábor, a Toyota magyarországi marketing vezetője.

„Nagy megtiszteltetés és hatalmas öröm számomra, hogy a világ vezető, és egyben legzöldebb autógyártójának márkanagykövete lehetek, az pedig, hogy mindezt a vadonatúj Yaris volánja mögött tehetem, egészen elképesztő, hisz az autó vonalai első pillantásra rabul ejtettek. Az pedig, hogy egy hibrid autót vezethetek majd a mindennapokban, külön fontos számomra, hiszen a környezettudatosságra az élet minden területén igyekszem odafigyelni.” – avat be Molnár Andi.

Molnár Andi egyébiránt egy korallszínű öntöltő hibrid elektromos Yarisszal közlekedik majd a mindennapokban. Az aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák egyedülállóan széles tárházát kínáló vadonatúj Toyota Yaris a világ legbiztonságosabb kisautója, amelyben a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtása dolgozik.

Top