1%

Ismét eltelt egy év, újra elérkezett az adóbevallások ideje. Egyesületünk működéséhez nagy segítséget jelentenek azok az 1%-nyi felajánlások, amelyeket klubtagjaink, szimpatizánsaink tesznek évről évre.

Az Adóhivatal a napokban készítette el a magánszemélyek elektronikus adóbevallását. Amennyiben még van olyan kedves klubtag, márkatárs vagy szimpatizáns, aki nem adta le adóbevallását és az adója 1%-ának felajánlásáról sem gondolkodott el vagy rendelkezett róla, az egyszerűen megteheti ezt Egyesületünk javára is.

Mindenkinek lehetősége van arra, hogy adója egy kicsiny részét számára szimpatikus helyre dedikálja. Mint nonprofit szervezet, a Toyota Klub Magyarország Egyesület is jogosult a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásokra. Ezúton kérünk minden klubtagot, márkatársat és szimpatizánst, hogy élve ezzel a lehetőséggel támogassa egyesületünket, hogy színvonalasabb rendezvényeket szervezhessünk.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazon felajánlóknak, akik a 2019-es adóévben (2020-as rendelkező év) az Egyesületünket jelölték meg kedvezményezettnek és ezzel Egyesületünk működését 143.693 Ft-tal támogatták. Köszönjük!

Ügyfélkapun keresztül elektronikusan intézett adóbevallás esetén az 1+1% menüpontban lehet megtenni a felajánlást néhány kattintással. Vagy az Egyesület adószámát kell beírni, vagy a keresőben az Egyesület nevét (vagy annak egy részletét, pl. „Toyota”) megadva kiválasztható a kedvezményezett.
Aki még papíron intézi az adóbevallását, annak a csomag részét képező “EGYSZA” dokumentumon kell ezt megtennie.

A kedvezményezett (Egyesületünk) adószáma: 18703643 – 1 – 13

További információk: nonprofit.hu  nav lista

Top